بیستلی - قالب رستوران و کافه اچ تی ام ال

جزییات بلاگ

غذاهای آسان تابستانی برای خنک نگه داشتن و پر کردن

author imageپست شده توسط دیوید لیام
blog single

وقتی درجه حرارت افزایش می یابد ، آخرین چیزی که می خواهید یک وعده غذایی سنگین و پیچیده است.لیست غذاهای آسان تابستانی ما برای خنک نگه داشتن ، تازه کردن و رضایت شما در تمام طول فصل مناسب است.از سالادهای واضح و سوپ های سرد گرفته تا موارد دلخواه و دسرهای میوه ای ، این دستور العمل ها سبک ، طعم دهنده و سریع تهیه می شوند.این که آیا شما میزبان یک BBQ حیاط خلوت هستید یا از یک ناهار آرام در پاسیو لذت می برید.

با شروع گرمای تابستان ، وقت آن است که غذاهای راحتی سنگین را برای وعده های غذایی سبک ، طراوت و پر از طعم تجارت کنید.مجموعه ما از غذاهای آسان تابستانی به گونه ای طراحی شده است که شما را بدون صرف ساعت در یک آشپزخانه داغ ، خنک ، انرژی و راضی نگه دارد.به سالادهای تازه پر شده از میوه ها و سبزیجات فصلی ، کاسه های ماکارونی سرد که با گیاهان و پانسمان های سبک و پروتئین های کبابی که سالم و خوشمزه هستند ، فکر کنید.این دستور العمل ها برای ناهارهای سریع ، شام های گاه به گاه و اجتماعات در فضای باز با دوستان و خانواده مناسب است.

چرا تخت غذا را انتخاب کنید؟مزایا را کشف کنید

تخت غذا یک محلول ناهار خوری مناسب ، بهداشتی و مقرون به صرفه را ارائه می دهد.از وعده های غذایی تازه تهیه شده ، کاملاً جزئی و آسان برای سرو لذت ببرید - برای رویدادها ، دفاتر یا ناهار خوری های خانوادگی روزمره.

وعده های غذایی تازه و بهداشتی
بسته بندی تحت کنترل دما
وعده های کاملاً تقسیم شده
تحویل و پشتیبانی قابل اعتماد
Blog Image
Blog Image

سیستم های روشهای اصلی پخت و پز تجاری ما

روشهای اصلی پخت و پز تجاری ما-جدول ، همرفت و ترکیبی-کنترل دقیق دما ، نتایج مداوم و افزایش کیفیت مواد غذایی را حفظ می کند و آنها را برای آشپزخانه کارآمد و با حجم بالا ایده آل می کند.

  • بخار
  • گله
  • برشته کردن
  • جوش
  • پوزخند
  • زیر خلا

تعریف مجدد ایتالیایی یک تجربه آشپزی دلپذیر را ارائه می دهد که هر ظرف طعم های سنتی ایتالیایی را با استعداد معاصر می آمیزد.مواد تشکیل دهنده

جان اسمیت - شف اصلی

نظرات وبلاگ (1)

  • comment author
    جان اسمیت2 مهر 1404

    پست های وبلاگ شما همیشه مرا گرسنه می کند!من از داستان های پشت صحنه و بینش سرآشپز قدردانی می کنم.دیدن مراقبت و خلاقیت که به هر ظرف می رود بسیار عالی است.

    پاسخ

پاسخ دهید